پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

مخبر:سرمایه گذاری بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در ساخت ابرپروژه‌ها از مهمترین اقدامات دولت است

مخبر:سرمایه گذاری بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در ساخت ابرپروژه‌ها از مهمترین اقدامات دولت است محمد مخبر گفت: سرمایه گذاری بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در ساخت ابرپروژه‌ها و طرح‌های پیشران اقتصادی از مهمترین برنامه‌ها و اقدامات دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر در این جلسه که رئیس صندوق توسعه ملی و مدیران عامل برخی از بانک‌ها نیز حضور داشتند، بر ضرورت اولویت قرار دادن طرح‌های نیمه تمام جهت جلب سرمایه گذاری و تکمیل پروژه‌ها تاکید کرد و از مدیران عامل بانک‌ها خواست لیستی از پروژه‌های نیمه تمام خود را ارائه داده تا با جلب مشارکت سرمایه گذاران و بخش خصوصی بتوان در مدت زمان کوتاهتری ظرفیت‌های تولیدی کشور را افزایش داد.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان «رشد تولید، مهار تورم» و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص پیشرفت و توسعه سواحل مکران تصریح کرد: ساخت پتروپالایشگاه و حرکت به سمت صادرات محصولات پتروشیمی علاوه بر جلوگیری از خام فروشی به توسعه صنعت داخل و اشتغالزایی و همچنین ارزآوری کمک شایان توجهی می‌کند.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: سرمایه گذاری بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در ساخت ابرپروژه‌ها و طرح‌های پیشران اقتصادی کشور به ویژه پالایشگاه‌ها و پتروپالایشگاه‌ها از مهمترین برنامه‌ها و اقدامات دولت سیزدهم است.

در این جلسه پس از ارائه طرح‌ها و ابرپروژه‌های در حال اجرا در سواحل مکران، گزارشی از روند پیشرفت ۷ درصدی ساخت پتروپالایشگاه مروارید مکران ارائه و در خصوص نحوه تامین مالی برای تسریع در اتمام فاز اول این پروژه تصمیماتی اتخاذ شد.

گفتنی است عملیات اجرایی ابرپروژه پتروپالایشگاه مروارید مکران با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار بشکه در روز نفت سنگین و فوق سنگین و تولیدات محصولات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی و همچنین خوراک محصولات پتروشیمی با ظرفیت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال در حال انجام است.

با اجرای این پروژه و با سرمایه گذاری در حدود ۹ میلیارد یورویی برای ۳۰۰۰ نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده